3 Kasım 2011 Perşembe

Bi Dünya Moda.com, Türkiye ve Dünya Markalarının, Tasarımcıların buluştuğu Moda, Giyim

        Bi Dünya Moda.com, Türkiye ve Dünya Markalarının, Tasarımcıların buluştuğu Moda, Giyim ve Ev-Dekorasyon ürünleri satışı üzerine faaliyet gösteren onlinealışveriş sitesidir. 
Amacı ülkemizde tasarım ürünlerine ve tasarımcılara verilen değeri arttırmaktır. Bu nedenle sitede satışa sunulan tasarımcılara ait ürünler sınırlı sayıda üretilmekte ve satışa sunulmaktadır.
Açılışa özel bu ay düzenlediği 4 Kasım 2011 tarihine kadar sürecek kampanyaya katılacak olan 3 kişi 30 TL’lik hediye çeki, 2 kişi Avea’dan 30 dakika konuşma kazanıyor.
Çekiliş hakkı kazanmak için;
1- Bi Dünya Moda ( http://www.bidunyamoda.com/ ) adresine üye olmak 1 çekiliş hakkı. (Gerekli bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.)
2- Bi Dünya Moda (http://www.facebook.com/bidunyamoda) Facebook hayran sayfasını beğenip, açılış ile ilgili postu paylaşmak – 2 çekiliş hakkı
3- Bi Dünya Moda (https://twitter.com/#!/bidunyamoda) Twitter sayfasını takip edip, açılış ile ilgili tweet’iretweet’lemek – 2 çekiliş hakkı
4- Bi Dünya Moda.com ile ilgili blogunuzda bir tanıtım – tavsiye yazısı yazmak – 3 çekiliş hakkı
Yukarıdaki maddelerdenherhangi birini yerine getirip Bi Dünya Moda üye adınızı ya facebook veya twitter kullanıcı adınızı yada blog adresinizi kampanya@bidunyamoda.comadresine iletişim bilgileriniz ile birlikte gönderin çekilişe katılın.
Kazananlar, 5 Kasım’da Bi Dünya Moda (blog.bidunyamoda.com) resmi blogunda vehttp://www.hergunkampanya.com/ adresinde açıklanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder